Bogdán-Körmöczi Júlia Egyéni önismereti konzultációk

Egyéni önismereti konzultációk

Önismereti kísérés egy probléma vagy elakadás megoldása érdekében

Carl Rogers szemléletmódja, a személyközpontú módszer a kliens saját élményeit és megéléseit helyezi a segítségnyújtás középpontjába. Abból indul ki, hogy a személyiség fejlődése mindig a növekedés irányába tart. 

A tanácsadás során biztalmat és biztonságot építünk közösen a klienssel, hogy ebben a közegben juthassunk közelebb és közelebb az önelfogadáshoz. Az elfogadás, mint alap attitűd jellemzi a tanácsadás légkörét. 

Személyközpontú tanácsadásban mentálisan egészséges, életvezetési problémával, nehézséggel, elakadással küzdő személy vehet részt. 

A tanácsadás általában ismerkedéssel indul, és az első szakaszában térképezzük fel közösen, hog a folyamat során mi lesz az elérendő eredmény.

Az első néhány alkalmat követően – a pszichológiai tanácsadáshoz hasonló módon – úgynevezett tanácsadási szerződésben foglaljuk össze közösen – kliens és tanácsadó -, hogy milyen céllal, milyen időintervallumra köteleződünk el, illetve ekkor rögzítjük azt is, hogy milyen gyakorisággal és milyen időtartamban fog a tanácsadás zajlani. 

Általában heti vagy kétheti gyakorisággal, alkalmanként 50 percben találkozunk. Ennek célja, hogy egyénre szabott lépésekben, a saját ritmusban haladjunk a központi téma feldolgozásával. 

Tanácsadásra jelentkezni a +3670-557-0902-es telefonszámon, vagy e-mailben tud.

A konzultáció díja 11000 Ft/ alkalom.

A fenti ár a Törökbálinton tartott személyes és az online konzultációkra vonatkozik.

A személyes konzultációk Budapesten +2000 Ft/alkalom terembérleti díjjal bővülnek.

A fizetés módja: készpénz vagy banki átutalás.

Lemondási feltételek:
A törökbálinti személyes és az online időpontok lemondása vagy átfoglalása nem jár költséggel. A budapesti személyes konzultáció 48 órán belüli lemondása egyszeri 2000Ft terembérleti díj kiszámlázásával jár.

További kérdése esetén keressen bizalommal!