Bemutatkozás

“Akkor hozod ki a legjobbat másokból, ha magadból is a legjobbat adod.” (Harvey Firestone)


Önismereti tanácsadó és asztrológus vagyok, és azokban az élethelyzetekben közvetítek az egyén és a problémája között, amikor objektív, tapasztalt külső támogatóerő is szükséges.


Sokan érzik úgy , hogy a szokásos megoldások kevésnek bizonyulnak. Kell egy elfogulatlan, új perspektíva és néha a rideg valósággal való szembenézés.


Fontos, hogy a problémával való találkozás segítő hatással bírjon.


Ismerős érzés, mikor több barátod is megmondja a „tutit”, és te látod, hogy ezek az ő saját megoldásaik, nincs benne egyikben sem a Te speciális helyzeted?


Nincs univerzális forgatókönyv, amivel mindenki egyformán kilábal a nehézségeiből.


Nem vagy hibás, ha mások megoldásai nálad nem váltak be!


Egyedi vagy, egyedi a helyzeted, és saját megoldásaid vannak!

Amit kínálok, az a saját megoldásaid felszínre emelése
és támogatás Neked a megoldásod kivitelezésében!


Miért én tudok segíteni?

  • Mert 20 éve ezen a területen dolgozom. Emberekkel foglalkozom, nehéz élethelyzetekkel és problémákkal találkozom, így – a barátokhoz képest – nagy számú eset alapján tudtam tapasztalatot gyűjteni.
  • Mert voltam én is hasonló helyzetben életem során, amit sikerrel oldottam meg.
  • Tudom, és megértem, hogy néha kilátástalannak és lehetetlennek tűnnek dolgok, amit látszólag más könnyedén megold.Ismerem az elhagyatottság érzését, a gyengeség és a motiválatlanság állapotát.
  • Tapasztaltam a dühöt az „engedd el” jellegű instant megoldások hallatán, amikor a saját életem legnehezebb részénél tartottam.
  • És azt is tudom milyen, amikor legszívesebben feladnád, de még ezt sem engedheted meg magadnak… – ez a probléma magánya, ami rendszerint ránk szakad.

Nekem az segített, amit most Neked is ajánlok:

A saját út és egyéni megoldás kialakítása.


Az egyéni megoldás önazonosságot és önerőt jelent. Nem kellett többé másokhoz hasonlítani magad, mert létrejött egy jóval stabilabb viszonyítási rendszer, amihez később is bármikor vissza tudsz térni.

Megtanítalak felismerni a saját megoldásod,
és elkísérlek a megvalósítása során,
amíg erre szükséged van.

+3670-557-0902

bkj@asztrologusok.huKilenc éves korom óta foglalkozom komolyabban az asztrológiával. Egy felnőtteknek szóló előadáson ragadott magával, azóta töretlenül tanulom és gyakorlom is. 1983-ban jutottam hozzá az első olyan könyvhöz, amiből lépésről-lépésre megtanulhattam egy születési képletet kiszámítani és megrajzolni. Ekkor már a korábbi olvasmányaimnak hála a kifejtést is ismertem, noha élettapasztalatom még csekély volt hozzá, mégis meghökkentően pontos meglátásaim voltak a visszajelzések alapján.

Az évek során értettem meg, miként válik a személyes döntés sorsformálóvá,
és hogy milyen eszközökkel terel a sors a döntési helyzetek felé.


Hivatalos asztrológusi képesítésemet a Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület négyéves képzésén szereztem 2004-ben, “civil” diplomámat pedig 2005-ben vettem át a Szegedi Tudományegyetemen, ahol elektronikus sajtó és nemzetközi kommunikáció szakon bölcsészként diplomáztam.

Az évek alatt egyre egyértelműbb lett, hogy az önismeret során megismert pszichológiai irányzatok közül a személyközpontú áll hozzám a legközelebb, így egy módszerspecifikus képzésben négy év alatt személyközpontú tanácsadó végzettséget is szereztem. 

Asztrológiai szemléletemet is befolyásolta a saját út, amit önmagam megismerése és fejlesztése során bejártam, így mára már egy kiforrott pszichológiai, főleg személyközpontú irányt képviselek a tradícionális asztrológián belül.

Az asztrológiai személyiségelemzések mellett két különleges témában végzek kutatómunkát, az egyik az asztrológiában speciális területnek tekintett ikertestvér-horoszkópok kutatása és elemzése, a másik az intelligencia megmutatkozása a horoszkópban, különös tekintettel az intelligencia fejlesztésének és kiaknázásának lehetőségeire a gyermekeinknél.Mindkét témában személyesen is érintett vagyok: mivel ikergyermekeim vannak, és tagja vagyok a Mensa HungarIQa egyesületnek.

Az asztrológiát Symbolon és Tarot kártya használatával, valamint alapszintű számmisztikával egészítem ki. Több oldalról, árnyaltan elemzem a hozzám fordulók horoszkópját, hozzásegítve őket a problémáik megoldásához. Szeretnék úgy segíteni, hogy az egyúttal a leghatékonyabban szolgálja a tanulásukat és a fejlődésüket.

Azoknak, akik szeretnének az elemzéseken túl mélyebbre barangolni a saját személyiségükben, vagy oldani szeretnének azokon a blokkokon, traumák okozta sebeken, amikkel már nem akarnak együtt élni, két módszerrel is tudok segíteni.
Az AstroVerzum módszerrel dolgozom, ami a születési horoszkóp térbeli megjelenítése. Leginkább a Hellinger nevéhez kötött család- és rendszerállításokhoz tudom hasonlítani. Ugyanazt a teret, a morfogenetikus mezőt használjuk, mint más állítások során, és így az oldás folyamat is nagyon hasonló. 
Emellett, sőt, ajánlottan ezzel párhuzamosan érdemes néhány alkalommal személyközpontú tanácsadáson is részt venni, ahol a teljes elfogadás megélésével tud a kliens találkozni önmagával, a problémája forrásával, és ebben a biztonságos térben képes újraértelmezni, új formába önteni a korábbi tapasztalatait, ezzel megtalálva az utat a belső békességéhez. 

A 2017-ben létrejött Asztrológusok Magyarországi Egyesületének életrehívója, és jelenlegi elnöke vagyok. Az egyesületi munkában és saját szakmaiságomban is a magas szintű szakmai felkészültség és elkötelezettség motivál és jellemez. 
Úgy gondolom, hogy az asztrológia alkalmas az önsimereti munka segítésére, és komplexitása révén olyan árnyalatokat képes feltárni a hozzá fordulóknak, ami egyedülálló az önismereti módszerek körében.

Hivatásom szerint abban segítem a hozzám fordulókat, hogy megtalálják a saját útjukat, amin a saját ritmusuk szerint haladhatnak. Az önálló döntésekhez eljutni kalandos lehet, de ezek a döntések hozzák végső soron a változást.

Minden változás a megértéssel kezdődik, és az elhatározás megszületésével indul útjára. Az asztrológia képes megadni a megértéshez szükséges információkat és segítséget nyújt az út megválasztásában is. 

A döntés, az akarat, az elhatározás és a cselekvés az emberen múlik.

Bogdán-Körmöczi Júlia

asztrológus