Bemutatkozás


"Akkor hozod ki a legjobbat másokból, ha magadból is a legjobbat adod."
(Harvey Firestone)

Bogdán-Körmöczi Júlia diplomás asztrológus vagyok

Kilenc éves korom óta tanulom komolyabban az asztrológiát. Akkor „még csak” az emberek személyiségének a fürkészése érdekelt az asztrológia segítségével, 12 évesen azonban, mikor először számoltam ki horoszkópokat, már érzékeltem az életben zajló energiaáramlásokat, és ezek komplex működési mechanizmusát láttam visszaköszönni az asztrológiában. Észrevettem, miként válik a személyes döntés sorsformálóvá, és hogy milyen eszközökkel terel a sors a döntési helyzetek felé.
1979-ben születtem, férjnél vagyok, három kislányunk van, közülük ketten ikrek. Hivatalos asztrológusi diplomámat a Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület főiskoláján szereztem 2004-ben, „polgári” oklevelemet pedig 2005-ben vettem át a Szegedi Tudományegyetemen, ahol elektronikus sajtó és nemzetközi kommunikáció szakon bölcsészként diplomáztam.
Az asztrológiai személyiségelemzések mellett két különleges témával foglalkozom. Egyik az asztrológiában speciális területnek tekintett ikertestvér-horoszkópok kutatása és elemzése.
A másik az intelligencia megmutatkozása a horoszkópban, különös tekintettel az intelligencia fejlesztésének és kiaknázásának lehetőségeire a gyermekeinknél.
Mindkét témában személyesen is érintett vagyok: mivel ikergyermekeim vannak, és tagja vagyok a Mensa HungarIQának.
Az asztrológiát pszichológiai elemekkel, Symbolon és Tarot kártya használatával, valamint alapszintű számmisztikával egészítem ki. Több oldalról, árnyaltan elemzem a hozzám fordulók horoszkópját, hozzásegítve őket a problémáik megoldásához. Szeretnék úgy segíteni, hogy az egyúttal a leghatékonyabban szolgálja a tanulásukat és a fejlődésüket.
Minden változás a megértéssel kezdődik, és az elhatározás megszületésével indul útjára. Az asztrológia képes megadni a megértéshez szükséges információkat és segítséget nyújt az út megválasztásában is. Az emberen az akarat és az elhatározás múlik.Bogdán-Körmöczi Júlia
diplomás asztrológus