Tanfolyamok, önismereti csoportok és előadások
http://www.achirit.hu/2017/06/eloadasok.html
2020. március  elejétől a korábbi témákat felfrissítve  és kiegészítve várok minden érdeklődőt az interaktív, beszélgetős, de mégis egy téma mentén saját út bejárását biztosító előadásaimra. 
Az előadások minden hónap első vasárnapján vannak 10 - 13 óráig.
A tematika nem egymásra épülő!


A soron következő előadások időpontjai és címei:
2020.03.01.
A négy elem működése a személyiségben – Tűz, Föld, Levegő, Víz

2020. 04. 05.
Az életbeli megélési szintek

Az aktuális és a további előadások címét, időpontját és helyszínét ide kattintva éred el.*********************************TanfolyamokAz első alkalom tervezett időpontja 2020. szeptember 17.
csütörtök, 16 óra. 
Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 31. 
Részletek


Az első alkalom időpontja
2020.szeptember 14.,
hétfő 16 óra 
Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 31. 
Részletek http://www.achirit.hu/2014/09/komplex-kezdo-tanfolyam.html
Asztrológus képzés
Egy éves esti képzés,vagy 9 hónapos nappali jellegű képzési forma 

  
 A haladó asztrológus képzés első évében a hallgatók tanácsadási szakismereteket tanulnak, saját élményes önismereti csoportmunkán vesznek rész, és  megismerkednek az asztrológiai irányzatokkal, azok speciális nézeteivel és módszereivel, hogy választani tudjanak a +1 év során hallgatni kívánt szakirányról. 
A +1 év nem kötelező, de igény esetén szakirány választható!


 *********************************12 részes interaktív önismereti sorozat az asztrológiai bolygóanalógiák mentén (nem igényel semmiféle asztrológiai előképzettséget) 1.Nap - Az énkép – az apa kapcsolat – az egészség – az önbizalom 2.Hold - A biztonságérzés – az anya kapcsolat – az anyasághoz való viszony – a belső intuitív oldal 3.Merkúr - A kommunikáció – a mozgékonyság – a rugalmasság – a gyerekkor 4.Vénusz - Az érzelmek kimutatása – az érzelmek befogadása – kapcsolódás a tulajdonhoz – kapcsolatok – a belső női kép 5.Mars - A tetterő – a szexualitás – az agresszió – a belső férfi kép 6.Jupiter - A kiterjeszkedés – a bölcsesség – a tanulás – a boldogulás 7.Szaturnusz - A felelősség –a határok – a kitartás – a korlátok – a félelmek 8.Uránusz - A kreativitás – a függetlenség – az elkülönülés 9.Neptunusz - A határok elmosás – az áradó egység – a függőségek 10.Plútó - A hatalomvágy – a ragaszkodás – a manipuláció – a határtalan energiák - a veszteségek 11.Ascendens és uralkodó bolygó - Az ego – a motiváció – az önmegvalósítás – helyünk a világban 12.Felszálló holdcsomópont - A karma feladat  Részvétel minimum 4- maximum 10 fő, egy alkalom 5 óra, 9-14 óráig szünetekkel, ára 5000 Ft /fő /alkalom Elköteleződést igényel, ami azt jelenti, hogy ha valaki nem tud eljönni egy ülésre, akkor is ki kell fizetnie a díjat. Zárt csoportos önismereti tréning, ami alkalomig 12 hétig tart.
12 részes interaktív önismereti sorozat az asztrológiai bolygóanalógiák mentén
(nem igényel asztrológiai előképzettséget)
*********************************

A programok megfelelő létszám esetén indulnak,
ha egy társaság együtt jelentkezik, akkor az időpontválasztás is rugalmas http://www.achirit.hu/2017/08/kozponti-tema-nelkuli-onismereti-csoport.html*********************************