A napkitörés hatása a Földre

X 1.4 -es napkitörés hatásai érik el Földünket 2012.július 14-én
2012. július 14-én déltájban éri el a Földet annak a jelentős méretű napkitörésnek a "szele", ami csütörtökön történt. Ennek jelentősége ránk nézve az, hogy pont a Föld irányába indult el a hatalmas mennyiségű kilökődési anyag. 
A Nap X1.4-es kitörése során koronakilökődés is történt, ezért az anyag, mely a Föld felé halad elektromos és mágneses viharokat okozhat. Érdekessége, hogy a kitörés esősségénél fogva akár Magyarország szélességi fokán is látható lehet a sarkifény jelenség, ami nem más, mint a Föld felső légköreit érintő protonáradat, amit fényjelenség kísér, illetve úgynevezett geomágneses viharok.
Számíthatunk továbbá az elektromos vezetékek túltöltődésére, és elektromágneses zavarokra a távközlésben. A mobiltelefonok, a GPS készülékek mondhatják fel a szolgálatot. 

Sarkifényt láthatunk Magyarországon
Asztrológiai szempontból ez a fajta energiakitörés a férfias teremtőerőt sokszorozza. Éppen ezért számítani lehet arra, hogy mindenki kicsit férfiasabban viselkedik, még a nők  is erősebben képviselik belső férfias oldaluk által sugallt vágyaikat. 
Pozitívuma az önkifejezés hatékonyabbá válásában lesz érzékelhető, negatívuma abban, hogy sok aktív, férfias, extrovertált energia egyszerre történő kiáramlása okozhat kisebb vitákat, "kakaskodásokat", kinek-kinek vérmérséklete szerint. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése