Hogyan tudok sok pénzt keresni?

Az anyagi javak megjelenése a horoszkópban

A horoszkóp pontos tanácsot ad hogyan gazdagodjon meg!
Minden jegynek meg van a maga alapvető képessége, hogy milyen "ügyesen" kezeli a pénzt, és úgy általában a vagyonát. Természetesen megint csak a felszínen kapirgálunk, ha azt gondoljuk egy személyiségelemzés csak ezt az egy részét nézi a horoszkópnak, amikor az anyagi viszonyt vizsgálja. 

Alaposabban a születési horoszkóp 2.háza tájékoztat arról, hogy milyen módon szerezzük a pénzt, hogyan jutunk a vagyonunkhoz. Az ingatlanok pedig a IV. ház hatáskörébe tartoznak.

Összességében fontos a Nap jegy, a Vénusz állása, és a fent említett két életterület (horoszkópház) jellemzője.

Részletes születési-horoszkóp elemezést érdemes készíttetni, ha pontosan tudni szeretné, hogy milyen módon tud meggazdagodni.

A Nap jegy addig is sok mindent elárul arról, hogy ki, hogyan bánik a pénzzel, mennyire fontos neki, vagy mennyire tudja magát függetleníteni tőle. Minden jegynek meg van a maga területe, ahol könnyedén tud nagy pénzekre szert tenni. 

A pénzhez való viszony és a meggazdagodás legjobb módja a jegyek szerint:
KOS
A Kos pénze könnyen jön, könnyen megy
Könnyedén kezeli a pénz kérdését. Ha van, akkor jó, és nem sokat törődik vele, hogy mire költi, ha nincs, akkor sem szomorkodik sokat. Csak akkor borul ki pénz miatt, ha aktuálisan akadályozza őt a pénztelenség abban, hogy azonnal megvalósítsa, amit akar. Nem igazán tud spórolni, és beosztani sem szokta vagyonát. Legkönnyebben pénzt sportokhoz, katonasághoz,  fizikai aktivitásokhoz kötődő dolgokkal tud keresni. Vagyont felhalmozni akkor tud, ha minden keresetéből egy picit félre tesz, és nem költi el azonnal.

BIKA
A Bikának, ha nincs tartaléka depis lesz
A Vénusz által uralt Bika anyagiassága a legjellemzőbb tulajdonsága. Mindig odafigyel, hogy mennyire éri meg az, amit megvásárol. Nem is igazán hisz azokban a dolgokban, amik túl olcsók, vagy túl drágák a saját értékrendje szerint. Fontos neki, hogy mindig legyen megtakarítása, tartaléka. Az élet élvezetére azonban mindig költ, főleg az étkezésekre. Szívesen ad ki pénzt ékszerekre, műtárgyakra. Ha nincs pénze, akkor sem esik pánikba, de nagyon nem szereti. Olyan érzést kelt benne a pénztelenség, mintha éhes lenne. Könnyen tud pénzt keresni az értékpapír piacon, az ékszerek, műtárgyak világában. Ugyancsak megfelelő számára a szakács szakma, vagy a művészeti ágak. Vagyont felhalmozni akkor tud, ha tudatosan visszaforgatja a keresete egy részét a már meglévő vállalkozásába.

IKREK
Az Ikrek a baráti kapcsolataiból is él
Számára a pénz könnyen jön, könnyen megy. Nem sokat törődik azzal, hogy mennyi pénze van, de mindig tudja, hogy meddig ér a takarója. Mivel a számok világában könnyen boldogul, ezért nem szokta elszámolni magát, és mindig képben van anyagi javaival. Ha nincs pénze, akkor előveszi "humán erőforrásait" vagyis kiterjedt baráti és ismeretségi körét, így nem aggódik pénzhiány esetén sem. Pénzt keresni legkönnyebben kommunikációs, közlekedési területen tud. Hatékony lehet még kézműves tevékenységekben is, akár a művészeti akár az ipari ágazatok valamelyikében dolgozik. Vagyont akkor tud felhalmozni, ha rendszerességet tud vinni a keresete beáramlásába, mert a rendszertelenség miatt nem tud, és nem akar félretenni.

RÁK
A Rák pénze lakberendezésre megy el
Anyagiassága leginkább a félelmein keresztül nyilvánul meg. Általában a teljes család boldogulását látja borúsan. Ha sok pénze van, akkor elsősorban a kényelmes fészeképítésre, vagy a gyerekeire fordítja. Ha egyedülálló, akkor valaki másnak a gyerekére, vagy háziállataira költ. Ha nincs pénze, akkor sem kér senkitől, inkább kicsit visszaveszi a kiadásait. Pénz keresni legkönnyebben gyerekekkel kapcsolatos szakmákban, lakberendezési területen, zenei pályán - ha van hozzá tehetsége , esetleg pedagógusi pályán tud. Vagyont akkor tud felhalmozni, ha nem vesz meg mindent azonnal, hanem egy kicsit kivár, amíg az akciók jobb árakkal kecsegtetnek. Jó lehet, ha havi szinten számon tartja kiadásait, akkor kevésbé szalad ki a kereteiből.

OROSZLÁN

Az Oroszlánnak, ha van pénze, nagyvonalú
Az Oroszlánok és a pénz két szóval köthető össze: luxus és sznobság. Jó érzéke van az anyagiakhoz, de nem annyira a beosztásához, hanem az elköltéséhez. Mindig tudja mi az, ami igazából értéket képvisel, és mi a bóvli. Ha van pénze nagyon nagy lábon él, de jótékonyan juttat belőle környezetének is. Ha nincs pénze, akkor nagyon garasoskodó, elillan belőle minden nagyvonalúság. Nem ritka, hogy kölcsönt kér, és azonnal újra a ragyogás látszik rajta. Pénz nélkül morózus, és kötekedő. Pénzt keresni legkönnyebben a minőségi termékek világában,  márkás termékek forgalmazásával, drágakő iparban tud. Ugyanakkor vezetői pozícióban is nagy sikereket érhet el, és magas jövedelemre számíthat. Vagyont akkor tud felhalmozni, ha minden olyan élethelyzetben, amikor van pénze, tesz belőle félre, és be is fekteti. Jobban jár persze, ha mindehhez egy tanácsadó segítségét kéri.

SZŰZ

A Szűz a legjobb pénzügyi-menedzser
A Szűz jegyűek az állatöv bankárjai. Nekik van legtöbb tehetségük a pénz megtartásához. Azonban hajlamosak alul értékelni önmagukat, és így általában nem keresnek annyit, mint amennyit kereshetnének. Kevésből megélni, sőt még megtakarítást is létrehozni viszont kiválóan tudnak. Mindig képben vannak, hogy milyen akciókat érdemes kihasználni, és mi az átverés. Ha nincs pénzük, vagy nem annyi, amennyiből még 50 évig élhetnének, akkor teljesen elborítja őket a félelem. Szerencsére ilyenkor nem megbénulnak, hanem kitalálnak egy új útvonalat, ahonnan még ki tudnak hozni valami pluszt. Pénzt keresni legkönnyebben a bankszférában, könyvelői munkakörben, vagy raktározási területen tudnak. Mivel a precízió alapvető készségük - jó orvosok is lehetnek. Vagyont akkor tudnak felhalmozni, ha mindent úgy csinálnak, ahogy azt ösztönösen a legjobbnak érzik.  Ha másokra hallgatnak, elveszíthetik magabiztosságuk megmaradt részeit is.

MÉRLEG

A Mérlegek a kapcsolataikra áldoznak sokat
A Mérlegeknek, ha van pénzük, akkor népszerűnek is érzik magukat, és mivel ez a legfőbb vágyaik egyike, ezért elégedettek is lesznek. Sajnos, ha nincs pénzük, akkor azt nagyon befelé fordulóan kezelik, a világért sem vallanák be, és nem ritkán hazudnak is anyagi helyzetükről, annyira fontos számukra, hogy jó benyomást tegyenek. Pénzt keresni vendéglátásban és szépségiparban tudnak leginkább. Ugyan a diplomáciát is a Mérleg jegyhez sorolják, de nem elég kitartóak ahhoz, hogy ezen a szakterületen valóban érvényesülni tudjanak. Vagyont felhalmozni úgy tudnak, ha valakit találnak, akivel közösen tudnak céget alapítani. Ez jobb, ha egy határozott, földön járó ember, aki elismeri és segít kiaknázni a Mérleg tehetségét az emberi kapcsolatok terén. Szóval egyedül nehezebben boldogul, viszont egy megbízható manager segítségével csodákra képes. 

SKORPIÓ

A Skorpió titkolja, hogy mennyi pénze van
Birtoklási hajlamait a Skorpió természetesen a pénzére is kiterjeszti. Ő a szélsőségek embere, így anyagiak terén is gyakran hektikusan viselkedik. Ha van pénze gavallér, ha nincs akkor inkább meg sem nyikkan. Mivel titkolózó alkat, nehéz róla kideríteni, mennyi is a valós vagyona, de valószínű, hogy több, mint gondolnánk, mert nagyon tud spórolni, ha valami kell neki. Pénz híján él a kisugárzásából, és a korábban - szisztematikus munkával - felépített image-éből. Pénzt keresni legjobban a titoktartást igénylő szakmákban tud, vagyis ügyvéd, pszichológus, rendőr, titkosügynök. De nála működnek a transzformációhoz köthető munkák is, mint például a temetkezési vállalkozó, a szülész orvos, vagy a plasztikai sebész. Vagyont felhalmozni akkor tud, ha olyan célt tűz ki maga elé, amihez sok pénz szükséges. Ő az a fajta, aki senkiben sem bízik, így inkább a párnahuzatba rejti pénzét, mint hogy bankba tegye.


NYILAS

A Nyilas utazással tud pénzt keresni
A Nyilas az, akiről sosem tudod megmondani, éppen van-e nála pénz, vagy nincs, ezért mindig meg tud lepni. A semmiből is tud pénzt elővenni, de ugyanezzel a sebességgel tudja eltüntetni is. És még ideológiája is van hozzá. Ha van pénze, akkor a Nyilas nagyvonalú, szeret ajándékozni, és kreativitása sosem hagyja cserben. Szívesen költ tanulásra, ismeretszerzésre, és utazásra is. Ha nincs pénze, akkor simán elfogadja, hogy meghívják, vagy helyette fizessen bárki bármit. Úgy gondolja, hogy majd a sors meghozza a törlesztési lehetőséget, és meggyőződése, hogy ezt más is így látja. Kölcsön nem érdemes adni neki, inkább örökbe, amolyan támogatás gyanánt. Pénzt keresni leginkább a divat iparban tud, de ügyvédként is megállja a helyét. Jól fizető állás lehet számára a helyszíni tudósítói is, vagy bármi, ami utazással jár. Vagyont felhalmozni akkor tud, ha valamilyen alapítványba, vagy életbiztosításba helyezi pénzét. Neki sem ajánlott, hogy magánál, vagy más könnyen hozzáférhető helyen tartsa megtakarítását. 

BAK

A Bak elvből nem kér kölcsön
Az aszketizmusra is hajlamos, nagyon visszafogottan költekező Bakokra az jellemző, hogy ha van pénzük, akkor is úgy élnek, mintha nem lenne. Ha nincs, akkor meg evidens, hogy még kevesebbet költenek. Sajnos a nagyvonalúság nem tartozik az erényeik közé, de nem is szólnak bele, hogy ki mire mennyit költ. Ha nincs pénze, akkor a visszafogottsága felerősödik. Elvből utál kölcsön kérni, és nem is nagyon fogadja el, még akkor sem, ha a másik erőlteti. Számára a tisztesség az egyik legfontosabb emberi tulajdonság, így bátran bízhatunk benne, ha pénzről van szó. A közös ingatlan vásárlást viszont nem ajánlom, mert ragaszkodik a megszokásaihoz, és nem is szívesen alkalmazkodik másokhoz, így vele megegyezni nem túl könnyű. Pénzt keresni leginkább mérnöki, vagy egyéb olyan pozícióban tud, ahol a pontosság, és az egyszerűség a vezérelv. Tanítóként viszont, hiába is jó pedagógus, nem tud meggazdagodni. Vagyont felhalmozni mindig, minden körülmények között tud. Számára megfelelő befektetés az ingatlan, a nagy földterületek és a bányák is ide tartoznak.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő pénzügyekben is kreatív
A Vízöntők anyagi viszonyulása kiegyensúlyozott. Csak akkor tulajdonítanak különösebb jelentőséget a pénznek és a saját vagyonnak, ha valami nagyon anyagias hatás is érvényesül a horoszkópjukban. Mivel függetlenségüket ezen az életterületen is fenn kívánják tartani, ezért amit csak lehet megtesznek, hogy ne legyenek anyagilag kiszolgáltatva senkinek. Ha kell keményen dolgoznak is ezért, de mivel általában kiemelkedő a kreativitásuk, ezért nem a fizikai munka, inkább a konstruktív szellemi munka terültén tudnak érvényesülni. Mivel szem előtt tartják a környezetvédelmet, erre mindig hajlandóak költeni. Ha nincs pénzük, akkor sem kérnek kölcsön, inkább visszafogják kiadásaikat, vagy bedobnak valami jó ötletet, és gondolkozás nélkül bele is vágnak, ami többnyire sikert hoz. Pénzt keresni leginkább alternatív vállalkozásokban, vagy egyéni alkotóként tudnak. Esetleg valamilyen közhasznú alapítvánnyal futhatnak be karriert. Vagyont felhalmozni spórolással tudnak, és ha van céljuk, akkor amellett ki is tartanak. Jó, ha ez egybeesik mások érdekeivel is, az erősíti kitartásukat.


HALAK
A Halak akkor is adakozik, ha nincs pénze
A Halak érzelemmotiváltsága révén ritkán kezeli jól az anyagiakat. Mivel hangulata igen ingadozó, cselekedeteit viszont ez befolyásolja leginkább, ezért nem nagyon tud pénzkérdésekben sem állandóságot mutatni. Ha van pénze abszolút a kedve szerint él, arra költ, amit érzései sugallnak, ha nincs pénze, akkor sem ijed meg, inkább álomvilágba menekül és arról ábrándozik, mi lesz, ha majd lesz pénze. Ez persze nem oldja meg a hétköznapi problémáit, de mivel bízik a gondviselésben, valahogy mindig kikeveredik a pénztelenségből. Arra azonban oda kell figyelnie, hogy hajlamos jótékonykodni, és akkor is segíteni másokon, ha neki sincs igazán miből. Pénzt keresni leginkább gyógyítóként, vagy tanácsadóként tud, mert nagyon jól hangolódik rá mások érzelmeire. Ezen kívül sikeres zenész is lehet, amiből szépen meg is élhet. Vagyon felhalmozni akkor tud, ha ebben valaki segít neki, és kicsit irányítja, tanácsot ad, mikor mibe kell fektetni pénzét. Számára a hosszútávú befektetések hoznak sikert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése