Ki törekszik állandó kapcsolatra?

Mindenki szeretné tudni, hogy a kiválasztottja illik-e hozzá. Van-e esélye, hogy azonos módon gondolkodnak a kapcsolatuk tartósságáról. A sikeresség akár azon is múlhat, hogy mindketten a hasonló lazaságra vágynak, vagy azonos biztonságra. Ön melyik típusba tartozik?


KOS
Nem keresi magának a barátnőt, pasit, mindent a véletlenre bíz. Ha becsap, az a bizonyos villám, boldog és elégedett. A szerelem első látásra gyakran fordul elő vele, de még második látásra is kitart mellette.

BIKA
Állandó partnerre van szüksége, mert csak így érzi igazán jól magát. Ha nincs társa, úgy érzi ő az ötödik kerék. Addig keres, amíg meg nem találja az igazit.

IKREK
Soha nem saját másik felét keresi. Ezt az ellenkező nemre bízza. Mivel nagyon szereti a szabadságot, soha nem köti le magát, hiszen még annyi mindent kell átélni, meghódítani, megvizsgálni.

RÁK
Partner nélkül olyan a Rák, mint a vitorla szél nélkül. Szüksége van az összetartozás és a harmónia érzésére. Számára olyan a szerelem, mint a visszhang, minél többet kap, annál többet viszonoz.

OROSZLÁN
Állandó dicséretre tart igényt - ás ha erre a partnere szünet nélkül hajlandó, akkor boldog. Azonkívül állandó kísérőre van szüksége, akivel csilloghat és henceghet.

SZŰZ
Tulajdonképpen a Szűz egészen jól meg van egyedül is, de akkor még jobban törekszik a harmóniára. A szűz-típusok sokáig tisztelik (titokban) a partnerüket, mielőtt kapcsolatot létesítenének vele.

MÉRLEG
Ez a típus hosszú ideig keresi a tartós kapcsolatot, de nem kitartó fajta. A Mérleg gyorsan elunja magát, mert az újdonság varázsa is igazgatja.

SKORPIÓ
Róla nem igen hiszi el senki, hogy azért keresi a kalandokat, mert csak ettől boldog. Hiszen á llandóan erről beszél, hogy magányosan is nagyon jól megvan. De ebből egy szó sem igaz. Szívesen hagyja magát behálózni.

NYILAS
Aki barátot keres, az válassza a Nyilas típust - aki tartós szerelmet akar, az inkább tartózkodjon tőle. . Szerelmi partnerek csak akkor alkalmas, ha már sok tapasztalatot gyűjtött.

BAK
Nem keres - talál. Még mielőtt az "áldozata" sejtené, célirányosan kormányozza a happy end felé. Mert a Bak tudja, mi a jó neki: a tartós kapcsolat és ezért mindenki irigyli.

VÍZÖNTŐ
Soha nem gondol egy életre szóló partnerre. Hiszen közben annyi érdekes dolog történhet. De ha mégis talál olyan partnert, kitart mellette- többé-kevésbé hűségesen.

HALAK
Állandóan tartós kísérőt keres. De ez okozza a problémáit is. Itt vizsgálódik, ott kóstolgat - és hirtelen valaki más iránt kezd el érdeklődni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése