Anyukából DÍVA

WOLF KATI horoszkópja

Ezekben a napokban Wolf Katira szegeződik több millió fül és szem. Nincs vita abban, hogy ott van a helye a csúcson, és most egy nagy megmérettetés vár rá.

Öt bolygóval a Mérlegben nem kell csodálkoznunk, hogy a színpadon olyan könnyedén jelenik meg, mintha midig is ott lett volna. Nem számít, hogy milyen szerepben kell megjelennie, tökéleteset alakít.
A Nap – önkifejezés, önazonosság
A Mars – aktivitás, vitalitás
A Plútó – a tömegek megszólításának a képessége, a hatalom
A Merkúr – a mozgékonyság, a kommunikáció
Az Uránusz – a kreativitás, és az átlagtól eltérés bolygója a szépség, a harmónia, a diplomatikus megjelenés, a színpadi művészetek jegyében nagyon erős motiváció, hogy ezekkel az energiákkal ki kell állni a nyilvánosság elé.
Nagyon szerencsésen a Vénusz - a művészi érzékért felelős energia - a Szűz jegy adottságaival viselkedik. Ettől a maximalizmus, a precizitás, a tökéletesre törekvés is domináns része a személyiségének.
Kérdezhetjük, hogy „jó-jó, de hol van az érzelmi töltés, a mélység”? A válasz erre is itt van helyben, hiszen a Hold, a belső nőiesség, az intuíció, a spontán fakadó érzelmek a Bak jegyében, egy nagyon zárt világban jelennek meg. Mindez egy érzelmileg zárt embert jelölne, de mi Katit nagyon nyitottnak, és kedvesnek ismertük meg. A megoldás a Bak urával, a Szaturnusszal történt uralmi cserében rejlik. Így a rák jegy erős kapcsolatba kerül a Holddal, és a Szaturnusz is „visszatérhet” a Bakba, ettől lesz Kati az átlagosnál jóval kitartóbb típus, és gondoskodó, nagyon szeretettel teli nő és anya.
Beszélhetnénk tovább a szerencse bolygó, a Jupiter helyzetéről a Halakban, ami a ráhangolódottságot, a hittel teltséget mutatja, esetleg a Neptunuszról a Nyilasban, ami időről-időre megújulni képessé teszi, vágyait a magasba emeli. 

A mai szerepléshez kedvezőek a napi bolygóállások, az önkifejezésre, a különlegesség megmutatására, a dinamikára viszik a fókuszt, mellette pedig a tömegek - főleg a férfiak - megnyerésére is nagyon jók a bolygókapcsolatok. 

Természetesen pontos elemzést, és előrejelzést a születés órájának ismeret nélkül nem készíthetek, de szerintem ezek az alapvonások - amiket most átfutottam - is bizonyítják, hogy nincs okunk izgulnunk, Katinak minden esélye megvan a győzelemre. Ha nem itt és most az Eurovíziós Dalfesztiválon, akkor valamivel később, de ezt a csodálatos tehetséget még láthatjuk csillogni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése