Párkapcsolati elemzés

"Csak mert valaki nem úgy szeret téged, ahogy te szeretnéd, az még nem jelenti, hogy nem szeret téged szíve minden szeretetével." 
(Gabriel García Márquez)

A párkapcsolati elemzést a kapcsolatban résztvevő két fél születési képletének összevetésével - úgynevezett synastria képlettel - végzem. Ebben az esetben a két horoszkóp elemei között létrejövő kapcsolatokat vizsgálom: hogy a résztvevők saját személyiségjegyei és energiái milyen módon hatnak, működnek a másik fél életben. Az elemzés során feltárulnak a harmonikusan és diszharmonikusan megélt energiaáramlások, és lehetőség nyílik rá, hogy a felek megértsék, milyen tanítást hordoz számukra a másik viselkedése, személyisége. A gyakorlatban a horoszkópelemzés segítségével megoldást lehet találni a kevésbé zökkenőmentes területek harmonizálására.
Tapasztalatom szerint a legjobb, ha mindkét fél igényli és tesz is a változásért, de működőképes az is, ha az egyikük elindítja a formálódást, mert a másik akaratlanul is reagálni fog rá. A tartós párkapcsolatok titka az együtt változás képessége, ami mindkét fél részéről rugalmasságot, türelmet és empátiát igényel. A legfontosabb a másik megértése, cselekedeteinek értelmezése, lehetőség szerint a tiszta kommunikáció révén. Az együttfejlődés gyakran reked meg a minősítésekkel terhelt, vádaskodó kommunikáció, vagy a kommunikáció teljes hiánya miatt. A párkapcsolati horoszkóp megmutatja, milyen területeken kell felszabadítani az energiákat a kommunikáció könnyedségének eléréséhez, így továbblendülhet a kapcsolat a holtpontról.
A párkapcsolati életút az egyének életfeladatának összehangolása, a közös út lehetősége. Segítségével megérthetjük, miért választottuk az adott személyt társunkul és milyen közös életcél segítheti mindkettőnk fejlődését.

HÍVJON MOST! +36-30-409-0791
KÉRJE PÁRKAPCSOLATI-HOROSZKÓP ELEMZÉSÉT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése